11 august, 2008

Telttur nullåtte!

Den nest siste dagen min( 10-11/8) i Kristiansund bestemte Kristine og jeg oss for å tilbringe i telt. Etter å ha vurdert både Skjærva og Folkeparken ble vi enige om å campe nede i Lissand.



Vi hadde med oss driiitmye klær (som vi ikke fikk bruk for), liggeunderlag, sovepose, puter, teppe, engangsgrill (som faktisk fungerte), musikk, brus og masse snop og snack!











OBS! Lissand bød på ei problemstilling: Skulle vi legge oss på nedover- bakke gressmatta eller på en av de andre tynne gressflekkene? Gjetta? Vi satte opp teltet midt på STIEN. På alle plassene med gress, foruten om i nedoverbakken, var det nemlig aaaalt for lite jord til at vi fikk festet telt- pluggene. Det var stein. Stien ble rett og slett eneste mulighet!



I løpet av kvelden var vi så heldige å få besøk av Hadi, Stian, Brede, Robin og Julie! Vi grillet, spiste mye usunt og koset oss masse. Det endte med at vi flyktet inn i teltet alle sammen på grunn av den hersens myggen! Inne i teltet ble det trangt om lufta- for å si det slik! I avisa: "Syv ungdommer døde i går av for lite oksygen", HAHA.









LOVE- Telttur nullåtte !

Ingen kommentarer: